Man-Tor 14:00-19:00 eller efter aftale

2533 8638

info@themakupunktur.dk

Hvad er Akupunktur?

Akupunktur er en behandlingsform inden for kinesisk medicin. Til behandlingen anvender man meget tynde nåle, moxa , (varmebehandling ) strøm, laser eller kinesisk massage. Ved kroniske sygdomme bruger man, som supplement, kinesisk urtemedicin.
Kineserne fandt ud af ,at alle sygdomme indirekte skyldes energi-blokeringer, eller manglende energi mellem kroppens indre organer.

Det er vigtig for menneskets sundhed og velvære, at holde denne energi i bevægelse eller styrke den.

Denne energi (Qi) strømmer gennem 14 kanaler (meridianer). Meridianerne har forbindelse til de indre organer. Det er på meridianerne akupunkturpunkterne findes, og ved at påvirke dem med nåle, varme eller tryk, kan man få energien til at flyde frit igen, eller styrke den. Når energien er i balance og strømmer harmonisk gennem legemet, årene og de indre organer, resulterer det i psykisk og fysisk velvære.

Hvornår hjælper Fys. massage?
Massagen er velegnet til behandling af muskelspændinger, men kan også anvendes som en skøn massage til at styrke kroppens velvære og bringe den i fysisk og psykisk balance.

Fysiurgisk massage gennemarbejder hver eneste muskel og skaber øget blodgennem-strømning. Det stimulerer kredsløb og aktiverer immunforsvaret. Massagen er smerte-lindrende på overbelastede muskler og har en yderst positiv indflydelse på spændin-ger og stress.
Endvidere har massagen positiv virkning på koncentrationsproblemer og er derfor vel-egnet til folk i alle aldre.